Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ode mě máte pro poprvé karmu.

Nicméně se rozcházíme v hodnocení činu kodańské ZOO.

Já naopak považuji za pokrytectví, že jiné ZOO to rovněž dělají / například u nás to prezentoval pokud se nepletu pan Bobek ze ZOO praha tak, že se to děje-ale rozhodně ne u Žiraf/ a nepřiznávají to neumožní se divákům s anatomií těch zvířat seznámit.

A k  tomu Mariovi-chov v ZOO je přísně hlídán kvůli příbuznosti a s tím spojenou možností přenosu nemocí-Mario nemohl být použit v chovu-ale Žirafa nemůže žít samostatně-potřebuje ke svému životu být ve skupině-v té je dominantí samec a samice

Takže bu´d by se Mario množil a ohrozil chov nebo by byl sám a trpěl celý život

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za reakci. Krok ZOO v Kodani považuji za nešťastný, protože vyvolal zbytečné negativní reakce. Pokud by takto postupovalo více ZOO, po vzájemné dohodě, bylo by to přínosné. Dokáži si představit, že by školy pořádali v rámci výuky biologie výlety do ZOO, kde by proběhlo právě i seznámení s anatomií zvířat. Neodsuzuji tyto kroky, pouze způsob jejich provedení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 519x
Jsem věčně mladý idealista, pracující v oblasti IT marketingu. 

Po práci se věnuji skautingu, veřejnému dění v mém okolí a ze zájmu sleduji geopolitickou situaci a sociální fenomény ve světě. Okrajově se věnuji tvorbě webových stránek, focení a historii.

 

Seznam rubrik